keyboard_backspace Inapoi la Craft
Set puzzle + 8 carioci Tales CARIOCA

Set puzzle + 8 carioci Tales CARIOCA

42895

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
47.73 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Setul creativ Tales CARIOCA este ideal pentru a stimula creativitatea și gândirea logică a copiilor prin activități de colorat și asamblare de puzzle-uri. Acest set oferă o combinație distractivă de colorat și construcție, perfectă pentru dezvoltarea abilităților cognitive și motorii fine. Iată detalii despre conținutul și beneficiile setului:

Conținutul setului:

  • 12 carduri cu câte 2 fețe: Cardurile pot fi colorate pe ambele fețe, oferind mai multe posibilități de creație și joc.
  • 8 carioci superlavabile: Cariocile sunt non-toxice și ușor de curățat, ideale pentru utilizarea de către copii.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Colorează cardurile: Folosește cariocile superlavabile pentru a colora fiecare față a cardurilor. Acest proces încurajează creativitatea și personalizarea fiecărui card.
  • Potrivește cardurile: După ce toate cardurile sunt colorate, asamblează-le pentru a forma imagini complete. Cardurile pot fi schimbate între ele pentru a crea combinații noi și interesante.
  • Construiește puzzle-ul robot: Utilizează cardurile colorate și asamblate pentru a construi un puzzle în formă de robot, stimulând astfel "spiritul ingineresc" al copiilor.

Beneficii educative:

  • Dezvoltarea creativității: Colorarea cardurilor permite copiilor să își exprime creativitatea și să experimenteze cu diferite combinații de culori și modele.
  • Îmbunătățirea memoriei: Asamblarea puzzle-ului necesită recunoașterea și amintirea formelor și culorilor, stimulând memoria și capacitatea de gândire logică.
  • Stimularea imaginației: Prin crearea și asamblarea unui puzzle, copiii își dezvoltă imaginația și abilitatea de a vizualiza și de a crea imagini din piese disparate.
  • Dezvoltarea abilităților motorii fine: Manipularea cardurilor și cariocilor contribuie la dezvoltarea coordonării mână-ochi și a abilităților motorii fine.
  • Învățare distractivă: Setul oferă o modalitate captivantă de a învăța și de a dezvolta abilități esențiale prin joacă.

Setul Tales CARIOCA este perfect pentru activități de familie sau pentru utilizarea în școli, oferind o experiență educativă și distractivă pentru copii. Este o resursă excelentă pentru a sprijini dezvoltarea holistică a copiilor într-un mod interactiv și creativ.

Fisa tehnica

Continut pachet
Set creativ
Varsta
2+
Abilitati dezvoltate
Creativitatea
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare