keyboard_backspace Inapoi la Cadouri
Pachet laminator + folie laminare A4
  • -5%
  • Pachet

Pachet laminator + folie laminare A4

PACHETLM400FO480

Acest pachet contine

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
244.53 lei -5%
257.40 lei

In loc de 259,24 lei

In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Pachetul DACO Laminator A4 cu Folie Laminare oferă o soluție completă pentru protejarea și îmbunătățirea aspectului documentelor tale, conferindu-le un finisaj profesional și durabil. Cu caracteristici versatile și performanțe remarcabile, acest pachet este esențial pentru oricine dorește să își păstreze documentele în siguranță și să le ofere un aspect impecabil.

Laminator A4 DACO - Calitate și Eficiență:

Cu acest laminator A4, poți realiza laminare atât la cald, cât și la rece, oferindu-ți flexibilitate în protejarea documentelor indiferent de cerințe. Cu o capacitate maximă de laminare de format A4 și o lățime maximă de 230 mm, acest dispozitiv este potrivit pentru o varietate de documente.

Sistemul de încălzire cu 2 role presoare permite laminarea la o viteză impresionantă de 300 mm/min, economisindu-ți timp prețios. Cu un timp scurt de încălzire de doar 3-5 minute, poți începe procesul de laminare rapid și eficient. Eficiența energetică este asigurată de consumul electric de 265 W și sursa de alimentare de 220-240 V, făcând acest laminator nu doar performant, ci și economic.

În plus față de funcția de laminare, pachetul include și un trimmer cu capacitate de tăiere de până la 3 coli de hârtie (80 g/mp). Astfel, poți realiza ajustări precise și profesionale pentru documentele tale, oferindu-le un finisaj impecabil.

Folie de Laminare la Cald DACO - Pentru Documente Impecabile:

Setul este completat de foliile de laminare la cald de 80 microni, lucioase, de la DACO. Acestea sunt concepute pentru a asigura o protecție eficientă și pentru a îmbunătăți aspectul diverselor tipuri de documente și materiale printate. Cu o rezistență adecvată și o suprafață lucioasă, aceste folii adaugă un aspect estetic plăcut documentelor tale.

Cu acest pachet complet, vei transforma documentele tale în adevărate opere de artă, oferindu-le o protecție durabilă și un aspect profesional ireproșabil.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare