keyboard_backspace Inapoi la Craft
Accesorii craft - AD411 Cireșele DACO
  • -10%

Accesorii craft - AD411 Cireșele DACO

AD411

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
6.97 lei -10%
7.75 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Atunci când copiii creează cu mâna lor diferite proiecte de craft, aceștia își dezvoltă creativitatea.

Angajarea în cât mai multe activități creative îi învață că există întotdeauna mai multe moduri de a finaliza aceeași sarcină.

Acest pachet de accesorii craft cireșele autoadezive este perfect pentru a realiza diferite proiecte sau doar pentru a decora pagini de cărți de colorat, albume, sau alte suprafețe.

Beneficii:

- încurajează gândirea logica. Procesul de a crea ceva îi face pe copii să se gândească în mod natural la produsul final și la pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a ajunge acolo.

dezvoltă dexteritatea și abilitățile motorii. Lucrul manual implică o varietate de aspecte diferite: de la tăierea, lipirea și manipularea obiectelor, până la îndoirea și răsucirea lucrurilor, cum ar fi sârma plușată sau alte fire de împletit.

- craftul dezvoltă răbdarea. Trăim într-o lume a satisfacției instantanee, dar știm că nu totul se va întâmplă instantaneu. Atunci când copiii meșteresc, este posibil să fie nevoie să aștepte că lucrurile să se usuce sau să se întărească, înainte de a trece la pasul următor - sau să înțeleagă că un proiect creativ poate dura mai mult de o sesiune pentru a fi finalizată.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare