keyboard_backspace Inapoi la Rechizite
Trusă geometrie plastic DACO
TRUSA GEOMETRIE PLASTIC DACO TG210
  • TRUSA GEOMETRIE PLASTIC DACO TG210

Trusă geometrie plastic DACO

TG210

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
13.77 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Descoperă versatilitatea și precizia cu Trusa de Geometrie Plastic DACO, un set complet ce aduce laolaltă 10 piese esențiale pentru proiectele tale de desen tehnic sau matematică.

Caracteristici cheie:

  • Instrumente variate: Trusa include două compasuri pentru desenarea cercurilor în diferite dimensiuni, două echere pentru trasearea unghiurilor precise, un liniar de 15 cm pentru măsurători exacte, un raportor pentru raportări convenabile, o ascuțitoare pentru vârfuri perfect ascuțite, o radieră pentru corecții precise, un creion de calitate superioară și un set de mine pentru compas.
  • Material durabil: Fiecare instrument este fabricat din plastic rezistent, asigurând o durată lungă de viață și rezistență în timpul utilizării zilnice.
  • Compact și portabil: Trusa este compactă și ușor de transportat, fiind ideală pentru utilizarea acasă, la școală sau la birou. Cutia de plastic îți permite să păstrezi instrumentele organizate și la îndemână.

Indiferent dacă ești elev, student sau profesionist, Trusa de Geometrie Plastic DACO îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza proiecte profesionale în domeniul geometriei.

Fisa tehnica

Tip produs
Trusa geometrie
Material
Plastic
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare