keyboard_backspace Inapoi la Rechizite
Set geometrie New Look MILAN

Set geometrie New Look MILAN

359801NL

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
28.94 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Pregătește-te să aduci un strop de culoare și stil în lumea geometriei cu Setul de Geometrie New Look MILAN. Acest set captivant este proiectat pentru a-ți inspira creativitatea și pentru a te ajuta să realizezi proiecte precise și detaliate de desen tehnic sau matematică.

Conținutul setului:

  • Riglă de 30 cm (verde): Fabricată din plastic transparent rigid și durabil, rigla este dotată cu marcaje precise în centimetri și inci, asigurând o măsurare exactă și ușoară.
  • Pătrat 90º / 45º / 45º (portocaliu): Cu acest pătrat, poți trasa unghiuri precise de 90 și 45 de grade, esențiale pentru desenele tehnice sau proiectele de construcții.
  • Pătrat 90º / 60º / 30º (galben): Acest pătrat oferă unghiuri de 90 de grade, 60 de grade și 30 de grade, aducând versatilitate și precizie în proiectele tale.
  • Raportor de 10 cm 180º (bej): Cu o lungime de 10 cm și un grad de 180 de grade, raportorul este ideal pentru măsurarea și trasarea unghiurilor și a liniilor drepte.

Toate cele patru piese sunt prezentate asamblate, gata pentru utilizare imediată. Fabricate din materiale de înaltă calitate conform standardelor MILAN, aceste instrumente garantează durabilitate și precizie în orice proiect. Cu acest set de geometrie, vei fi pregătit pentru orice provocare de desen și construcție.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare