keyboard_backspace Inapoi la Rechizite
Ghiozdan GH346 DACO 38 cm - Școlar

Ghiozdan GH346 DACO 38 cm - Școlar

GH346

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
89.56 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Este important să alegi un ghiozdan care să fie confortabil și să aibă un design modern și atrăgător, dar trebuie să ții cont și de sănătatea coloanei vertebrale a copilului tău. Ghiozdanele au o mare influență asupra posturii și sănătății coloanei vertebrale, motiv pentru care trebuie să acorzi o atenție deosebită caracteristicilor practice ale ghiozdanului.

Cu acest lucru în minte, îți recomandăm ghiozdanul de la DACO care este confortabil, cu un design modern și colorat, astfel încât poate să fie purtat cu drag atât la școală cât și în timpul liber. Ghiozdanul are un buzunar principal mare, ideal pentru cărți și caiete, și un buzunar secundar, de asemenea, spațios, pentru alte obiecte școlare.

Acest ghiozdan are totodată compartimente frontale, perfecte pentru a depozita obiecte de dimensiuni mai mici, precum pachețelul sau rechizitele, iar cele două buzunare laterale sunt ideale pentru depozitarea sticlelor de apă.

Ghiozdanul este prevăzut cu patru fermoare și o borsetă practică pentru a depozita obiecte mici. Baretele sunt reglabile pentru a oferi un confort maxim la purtare și sunt prevăzute cu burete și plasă, pentru a preveni transpirația.

Caracteritici ... citeste mai mult

Fisa tehnica

Culoare
Roz
Tip produs
Ghiozdan
Tip
Neechipat
Material
Poliester
Pentru
Fete
Recomandat pentru
Scoala generala
Dimensiuni
38 x 30 x 17 cm
Tip inchidere
Cu fermoar
Numar compartimente
4
Caracteristici cheie
Barete ajustabile
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse asociate
Produse similare