keyboard_backspace Inapoi la Produse
Pensule Set 7+1 pentru miniatura si detaliu DACO

Pensule Set 7+1 pentru miniatura si detaliu DACO

PN297

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
43.73 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Pensulele de pictură pentru miniatura si detaliu DACO sunt instrumente fine, cu perii subtiri si precisi, utilizate pentru a crea linii fine si detalii precise in lucrarile de arta.

Acestea sunt realizare din materiale de calitate superioara si permit o controlabilitate excelenta a culorii si a formei. 

Pensulele pentru miniatura si detaliu pot fi folosite pentru a crea linii subtiri, detalii precise, precum si pentru a umple zone mici sau incarcate cu culoare. Sunt ideale pentru lucrarile in acuarela, guașa, ulei sau alte tehnici de pictura.

Caracteristici produs:

  • PRECIZIE MAXIMA SI VERSATILITATE: pensula isi mentine forma initiala de fiecare data cand o folosesti. Modelele diferite din acest set permit folosirea in numeroase proiecte de pictura: pe panza sau placaj, pe fata, unghii, figurine in miniatura, pietre, carti de colorat pentru adulti, dar si cu diferite culori: ulei, acrilice, acuarele sau guase.  
  • CORP ERGONOMIC: degetele tale vor fi protejate si fara dureri, chiar daca pictezi cu orele. Corpul ergonomic, triunghiular, iti ofera o prindere usoara, ca tu sa pictezi cat timp vrei, fara probleme sau disconfort.
  • ... citeste mai mult

Fisa tehnica

Tip produs
Pensule
Abilitati dezvoltate
Indemanarea
Forma varf
Plat
Rotund
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare