keyboard_backspace Inapoi la Craft
Hartie floristica 180 g/mp Roz
  • -10%
Hartie floristica 180 g - roz
  • Hartie floristica 180 g - roz

Hartie floristica 180 g/mp Roz

IC-24

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
5.76 lei -10%
6.40 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Voi ati cerut-o!
Noi am adus-o!

Aceasta hartie creponata floristica este una de o calitate superioara: suficient de groasa dar foarte elastica si usor de folosit, maleabila si modelabila, dar care isi pastreaza foarte bine forma o data ce este prelucrata.
Este ideala pentru a prelucra cu usurinta orice tip de floare sau frunze si cu siguranta veti gasi in ea un ajutor de nadejde atunci cand doriti sa va realizati singuri decoratiunile de petrecere.

Fie ca sunteti cunoscator intr-ale craft-ului sau doar va place sa va petreceti timpul liber intr-un mod cat mai creativ, va invitam sa incercati modelul acesta de hartie floristica.

Iata cateva sugestii de folosire:

- poate fi prelucrata foarte usor cu diferite unelte de craft precum: foarfeca in zig-zag (DACO) sau cu diferite profile (4 sau 8 de la MILAN), cu ajutorul carora obtineti diferite forme ale petalelor sau frunzelor, trimmerul cu multiforme, cutterul cercuitor si chiar perforatoarele Hobby, in cazul in care doriti sa perforati sau sa atasati si alte decoratiuni pe aranjamentele pe care le realizati
- poate fi combinata cu incredere cu micile noastre bile de ... citeste mai mult

Fisa tehnica

Culoare
Roz
Format
50 x 250 cm
Gramaj
144
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare