keyboard_backspace Inapoi la Craft
Set puzzle + 8 carioci Robots CARIOCA
Set puzzle + 8 carioci Robots CARIOCA
 • Set puzzle + 8 carioci Robots CARIOCA

Set puzzle + 8 carioci Robots CARIOCA

42896

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
47.73 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Setul creativ Robots CARIOCA este perfect pentru a stimula creativitatea, memoria și abilitățile cognitive ale copiilor prin activități de colorat și asamblare de puzzle-uri. Acest set oferă oportunitatea de a crea și personaliza roboți unici, dezvoltând astfel imaginația și gândirea logică. Iată detalii despre conținutul și beneficiile setului:

Conținutul setului:

 • 12 carduri cu câte 2 fețe: Cardurile pot fi colorate pe ambele fețe, oferind mai multe posibilități de creație și joc.
 • 8 carioci superlavabile: Cariocile sunt non-toxice și ușor de curățat, ideale pentru utilizarea de către copii.

Instrucțiuni de utilizare:

 • Colorează cardurile: Folosește cariocile superlavabile pentru a colora fiecare față a cardurilor. Acest proces stimulează creativitatea și permite personalizarea fiecărui card.
 • Potrivește cardurile: După ce toate cardurile sunt colorate, asamblează-le pentru a forma roboți compleți. Cardurile pot fi schimbate între ele pentru a crea combinații noi și interesante.
 • Creează robotul dorit: Utilizează cardurile colorate și asamblate pentru a construi roboții doriti, stimulând astfel imaginația și creativitatea.

Beneficii educative:

 • Dezvoltarea creativității: Colorarea cardurilor permite copiilor să își exprime creativitatea și să experimenteze cu diferite combinații de culori și modele.
 • Îmbunătățirea memoriei: Asamblarea puzzle-ului necesită recunoașterea și amintirea formelor și culorilor, stimulând memoria și capacitatea de gândire logică.
 • Stimularea imaginației: Prin crearea și asamblarea roboților, copiii își dezvoltă imaginația și abilitatea de a vizualiza și de a crea imagini din piese disparate.
 • Dezvoltarea abilităților motorii fine: Manipularea cardurilor și cariocilor contribuie la dezvoltarea coordonării mână-ochi și a abilităților motorii fine.
 • Învățare distractivă: Setul oferă o modalitate captivantă de a învăța și de a dezvolta abilități esențiale prin joacă.

Setul Robots CARIOCA este ideal pentru activități de familie sau pentru utilizarea în școli, oferind o experiență educativă și distractivă pentru copii. Este o resursă excelentă pentru a sprijini dezvoltarea holistică a copiilor într-un mod interactiv și creativ, încurajându-i să exploreze și să construiască roboți unici.

Fisa tehnica

Continut pachet
Set creativ
Varsta
+2 ani
Abilitati dezvoltate
Creativitatea
Numar bucati/set
1
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare