Politica de confidentialitate promovata de DACOmag.ro explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

DACOmag.ro nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa faceti acest lucru din contul dvs de client sau sa ne contactati prin telefon la numarul: 0354 880442 sau 0769087442.

Dorim sa va asiguram ca sunteti protejati impotriva distribuirii datelor cu caracter personal catre terti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi pentru a va identifica corect atunci cand folositi website-ul nostru vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.

DACOmag.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin updatarea periodica a paginii web de fata. Va recomandam in consecinta sa vizitati periodic pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate. 

Ce tip de informatii personale colectam:

Putem colecta urmatoarele categorii de date personale:

· numele si denumirea persoanei fizice sau a companiei

· informatiile de contact, inclusiv adresa de email

· informatii cu caracter demografic precum codul postal, adresa, numarul de telefon s.a.

· alte informatii utile pentru sondajele clienti si/sau oferte promotionale

Ce putem face cu informatiile colectate

Va cerem anumite informatii cu caracter personal in general pentru a va intelege mai bine preferintele si a fi capabili sa va oferim servicii imbunatatite si in particular pentru urmatoarele motive:

· pastrarea unei arhive interne

· imbunatatirea serviciilor si/sau a produselor

· trimiterea de e-mailuri promotionale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante, folosind adresa de e-mail comunicata de catre dumneavoastra

· contactarea in scopuri promotionale si de sondare a pietei. Acestea pot fi prin e-mail, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, Instagram, Twitter), la telefon, prin fax sau folosind serviciile traditionale de posta. Putem de asemenea folosi informatiile dumneavoastra pentru a adapta website-ul nostru la cerintele si interesele dumneavoastra

· informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului

Securitatea datelor

Dorim sa va asiguram ca securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal este bine protejata. Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. sau divulgarea acestora catre terti, am pus la punct proceduri adecvate, fizice, electronice si administrative, care sa securizeze si sa protejeze toate datele pe care le colectam din mediul online.

Newslettere

DACOmag.ro foloseste serviciile de e-mail ca modalitate de contactare a clientilor sai. La inregistrarea ca nou membru al website-ului DACOmag.ro, utilizatorul trebuie sa fie de acord cu primirea e-mail-urilor cu caracter non-promotional (ex. e-mail-uri cu date de facturare, suport tehnic si informatii despre inregistrare) si promotional (ex. oferte speciale, articole, dacoriale, etc.). Astfel, DACOmag.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal sau lunar si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prin citirea prezentului document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: contact@dacomag.ro