Politica de confidențialitate promovată de DACOmag.ro explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.

Informație personală înseamnă orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau numărul de telefon).

DACOmag.ro nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate nimănui. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenzile și pentru a putea pune la dispozitia clienților noștri informații complete referitoare la starea acestora sau a livrării.

În orice moment puteți modifica sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit. Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugam să faceți acest lucru din contul dvs de client sau să ne contactați prin telefon la 0354 880442 sau 0769087442.

Dorim să vă asigurăm că sunteți protejați împotriva distribuirii datelor cu caracter personal către terți. Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi pentru a vă identifica corect atunci când folosiți website-ul nostru vor fi folosite în deplin acord cu declarația prezentă de confidențialitate.

DACOmag.ro își rezervă dreptul de a opera modificări ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clienților prin updatarea periodică a paginii web de față. Vă recomandam în consecință să vizitați periodic pagina care prezintă declarația noastră de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți de acord cu schimbările operate.

Ce tip de informații personale colectăm:

· numele și denumirea persoanei fizice sau a companiei;

· informațiile de contact, inclusiv adresa de email;

· informații cu caracter demografic precum codul poștal, adresa, numărul de telefon etc.;

· alte informații utile pentru sondajele clienți și/sau oferte promoționale

Ce putem face cinformațiile colectate:

· păstrarea unei arhive interne;

· îmbunătățirea serviciilor și/sau a produselor;

· trimiterea de e-mailuri promoționale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informații pe care considerăm că le veți găsi interesante, folosind adresa de e-mail comunicată de către dumneavoastră;

· contactarea în scopuri promoționale și de sondare a pieței. Acestea pot fi prin e-mail, prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook, Instagram, Twitter), la telefon, prin fax sau folosind serviciile tradiționale de poștă. Putem de asemenea folosi informațiile dumneavoastră pentru a adapta website-ul nostru la cerințele și interesele dumneavoastră;

· informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Securitatea datelor

Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este bine protejată. Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. sau divulgarea acestora către terți, am pus la punct proceduri adecvate, fizice, electronice și administrative, care să securizeze și să protejeze toate datele pe care le colectăm din mediul online.

Newslettere

DACOmag.ro folosește serviciile de e-mail ca modalitate de contactare a clienților săi. La înregistrarea ca nou membru al website-ului DACOmag.ro, utilizatorul trebuie să fie de acord cu primirea e-mail-urilor cu caracter non-promoțional (ex. e-mail-uri cu date de facturare, suport tehnic și informații despre înregistrare) și promoțional (ex. oferte speciale, articole, dacoriale, etc.). Astfel, DACOmag.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal sau lunar și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prin citirea prezentului document ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.

În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugam să ne contactați prin e-mail la adresa: contact@dacomag.ro.