POLITICA DE RETUR DACOmag

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii in cazul in care greseala ne apartine, in caz contrar se va restitui doar contravaloarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind ca si modalitate de plata, cardul online, dupa transmiterea codului IBAN de catre dumneavoastra.

Expedierea produselor returnate se face doar dupa anuntarea in prealabil a returului la adresa de email comenzi@dacomag.ro sau telefonic, la nr 0769087442. Returul se poate face in decurs de maximum 14 zile de la data la care ati primit coletul. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client, iar daca produsul prezinta neconformitati precum: defect din fabrica, deteriorare in urma transportului, descrierea produsului nu corespunde cu caracteristicile acestuia, costul va fi suportat de catre vanzator. 

Cost transport = 19 Ron (TVA inclus)

Pentru returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la numarul 0354 880 442 sau 0769 087 442.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

CONDITII DE GARANTIE

Toate produsele comercializate de DACOmag.ro beneficiaza de garantie pentru o perioada de 30 zile de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, rupturi, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse, pierdute, plesnite, etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (incarcarea produsului cu greutati prea mari, tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul produselor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, sau orice interventii din exterior constatate in urma evaluarii produsului care se doreste a fi inlocuit/returnat.

Conditii de garantie ghiozdane si genti:

in cazul unei exploatari corecte, durata medie de utilizare a produsului este de cel putin 1 an. Posesorul are dreptul, conform drepturilor consumatorilor prevazute de O.G.21/1992 si Legii 449/2003, in mod gratuit la:

· Repararea produsului cumparat

· Inlocuirea integral a produsului, daca acesta nu poate fi reparat cu respectarea art. 11 din legea 449/2003. Repararea sau inlocuirea, se va face intr-o perioada de 15 zile de la data constatarii defectiunii sau, dupa caz, stabilita de comun acord intre vanzator si cumparator.

Produsul va pierde garantia daca defectiunea este cauzata de folosirea improprie, brusca sau neatenta sau daca se incerca repararea lui de catre persoane neavizate.

Conditii de garantie calculatoare:

in cazul unei exploatari corecte, durata medie de utilizare a produsului este de cel putin 5 ani. Asiguram service gratuit in perioada de garantie si contra-cost in perioada de post garantie la sediul distribuitorului autorizat “SC Adaconi SRL” str. C. Porumbescu, nr 14 G Hateg.

Posesorul are dreptul, conform drepturilor consumatorilor prevazute de O.G.21/1992 si Legii 449/2003, in mod gratuit la:

· Repararea produsului cumparat

· Inlocuirea integral a produsului, daca acesta nu poate fi reparat cu respectarea art. 11 din legea 449/2003. Repararea sau inlocuirea, se va face intr-o perioada de 15 zile de la data constatarii defectiunii sau, dupa caz, stabilita de comun accord intre vanzator si cumparator.

Produsul va pierde garantia daca defectiunea este cauzata de folosirea improprie, brusca sau neatenta sau daca se incerca repararea lui de catre persoane neavizate.

Nu intra in regim de garantie bateria consumata, ecranul sau carcasa sparta.

In interiorul Uniunii Europene, acest produs trebuie colectat la sfarsitul ciclului sau de viata.

Cosul de gunoi barat indica faptul ca produsul nu se arunca la gunoiul municipal nesortat, el se va depune la un centru de colectare al deseurilor DEE, sau va fi dat la schimb in momentul achizitionarii unui alt calculator, intr-un magazin care comercializeaza acest produs.