După adăugarea produselor dorite în coș, trebuie să selectați detaliile de facturare, modalitățile de plată (Ramburs, Card Online, Ordin de Plată) și modalitatea de livrare preferată (GLS, Sameday Curier sau livrare în Locker).

Plată Ramburs

La selectarea acestui tip de plată, valoarea comenzii va fi achitată în numerar la livrarea coletului, către agentul de curierat care efectuează livrarea.

Plată prin Card Online Libra Pay

La selectarea acestui tip de plată veți fi redirecționat către o pagină securizată, unde veți introduce datele cardului (nume, prenume posesor card, data expirării cardului, numărul cardului, codul CVV2 sau CVC2 și parola 3D secure, în cazul în care aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. În acest moment suma aferentă tranzacției este blocată (nu o puteți folosi), fară a fi încă debitată de pe cardul dumneavoastră.

Comerciantul este notificat de aprobarea comenzii și pregătește livrarea. După efectuarea livrării și notificarea acesteia către procesator, se debitează efectiv suma blocată de pe cardul dumneavoastră. Atunci când trimiteți o comandă online, completați cu atenție toate datele personale cerute în formularul de comandă.

Plată prin Transfer Bancar (sau Ordin de Plată)

Aceasta se face doar în baza facturii proforme emise automat de DACOmag și trimisă pe adresa de email cu care s-a plasat comanda. Poți găsi factura proformă și în contul tău, în secțiunea "Istoric comenzi".

Livrarea mărfii se face doar după confirmarea plății proformei emise. Găsiți și mai jos detaliile bancare.

Pentru a vă putea trimite comanda în cel mai scurt timp, vă rugam să ne trimiteți dovada plății la adresa de mail comenzi@dacomag.ro. În caz contrar, comanda va fi trimisă cu întârziere.

Nume firmă: SC ADACONI SRL

Cont lei: RO88BRDE220SV04303422200

Banca: BRD HATEG

Cod Unic de Înregistrare: RO2143414

Nr. Reg. Comerțului: J20/1347/1991