Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectati detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs, Card Online, Ordin de Plata) si modalitatea de livrare preferata (GLS, Sameday sau Posta Romana).

Plata Ramburs:

La selectarea acestui tip de plata, valoarea comenzii va fi achitata in numerar la livrarea coletului, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata prin Card Online Libra Pay:

La selectarea acestui tip de plata veti fi redirectionat catre o pagina securizata, unde veti introduce datele cardului (nume, prenume posesor card, data expirarii cardului, numarul cardului, codul CVV2 sau CVC2 si parola 3D secure, in cazul in care aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure).

Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei. in acest moment suma aferenta tranzactiei este blocata (nu o puteti folosi), fara a fi inca debitata de pe cardul Dvs.

Comerciantul este notificat de aprobarea comenzii si pregateste livrarea. Dupa efectuarea livrarii si notificarea acesteia catre procesator, se debiteaza efectiv suma blocata de pe cardul dumneavoastra. Atunci cand trimiteti o comanda online, completati cu atentie toate datele personale cerute in formularul de comanda.

Plata prin Transfer Bancar (sau Ordin de Plata):

Aceasta se face doar in baza facturii proforme emise automat de DACOmag si trimisa pe adresa de email cu care s-a plasat comanda. Poti gasi factura proforma si in contul tau, in sectiunea "istoric comenzi".

Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii proformei emise. Gasiti si mai jos detaliile bancare.

Pentru a va putea trimite comanda in cel mai scurt timp, va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de mail comenzi@dacomag.ro. In caz contrar, comanda va fi trimisa cu intarziere.

Nume firma: SC ADACONI SRL

Cont lei: RO88BRDE220SV04303422200

Banca: BRD HATEG

Cod Unic de inregistrare: RO2143414

Nr. Reg. Comertului: J20/1347/1991