ba9b9fb070fc0ec1976cd98ab7187abe.jpgProdusele noastre inseamna mai mult decat papetarie, inseamna BUCURIE!

Tot mai mult oamenii isi doresc ca brandurile pe care le cumpara sa le transmita ceva. De aceea, ne-am propus ca brandul propriu DACO sa fie un atfel de brand. Produsele au denumiri simpatice, unele dintre ele au ghicitori, glume, design-uri jucause, au culoare, incearca sa transmita ceva. Ne propunem sa transmitem bucurie prin aceste produse.

In aceste vremuri care nu sunt dintre cele mai linistite, dorim sa aducem zambete, in special copiilor care folosesc rechizitele scolare.

Suntem deschisi propunerilor care va aduc... BUCURIE. Nu promitem ca le indeplinim, promitem ca ne straduim.
Dorim ca magazinul nostru DACOmag sa-si atinga tinta: sa aduca BUCURIE!

   De ce sa cumperi de la noi?

Iata cateva avantaje care speram sa te convinga:

Branduri proprii – iti punem la dispozitie cateva branduri cu personalitate puternica, simpatice si jucause, gandite de o echipa de romani pentru romani. Ele ofera arta si culoare, transformand arta in joaca!

Stocuri mari – nu va mai trebui sa cauti in alte magazine si sa astepti reinnoirea stocurilor produselor tale preferate. Iti oferim siguranta ca acestea sunt aproape de tine si ca poti sa le ai in momentul in care ai nevoie.

Livrare rapida – produsele comandate iti vor ajunge la usa in maxim 48 ore. Nu va trebui nici sa te deplasezi si nici sa astepti prea mult, ci doar sa te bucuri de ele.

Experienta din 1991 – in cei peste 30 de ani de existenta am acumulat experienta in anticiparea nevoilor tale, astfel incat lansam periodic noi produse originale si de calitate care asteapta sa le incerci.

  Fa-i cuiva o BUCURIE astazi!