Cum livrăm?

Orice comandă plasată pe www.dacomag.ro beneficiază de transport pe întreg teritoriul României.

Modul de derulare al comenzii:

Plasarea comenzii (exclusiv prin intermediul site-ului): după plasarea comenzii, vei primi un e-mail prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii tale. Dacă nu ai primit acest email imediat, te rugăm să verifici și fișierul de "Spam", iar apoi să marchezi "Nu este spam" pentru a primi viitoarele email-uri direct în căsuța de inbox.

Preluarea comenzilor: se face în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 08:00 - 10:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor menționate mai sus, acestea vor fi preluate și procesate în următoarea zi lucrătoare. În cazuri excepționale (sărbători, sezon începere școală etc.), DACOmag.ro își rezervă dreptul de a procesa fiecare comandă în ordinea în care a intrat în sistem, cu o mică întârziere datorată volumului mare de comenzi.

Confirmarea comenzilor: vei primi un e-mail informativ care îți va confirma comanda (verifică și în fișierul "Spam" dacă nu îl găsești în căsuța de "Inbox"). Un reprezentant de vânzări DACOmag va intra în contact cu tine doar în cazul în care există probleme în legătură cu produsele din comanda ta (NU confirmăm telefonic fiecare comandă în parte). În cazul în care nu reușim să te contactăm la numărul de telefon din comandă, ne rezervăm dreptul de a o trimite fară produsele cu problemă.

Livrarea comenzii: din momentul primirii email-ului de expediere comandă, aceasta va fi livrată în 24-48 ore, excepție făcând zilele de sărbătoare când se pot produce întârzieri, în funcție de traseul și volumul de muncă al curierilor.

Modalități de livrare:

Livrarea se face numai pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat GLS România, DPD și Sameday. În toate cazurile, coletul poate fi urmărit prin sistemul Track&Trace.

Livrarea este gratuită pentru comenzi ce includ produse de minim 200RON (TVA inclus).

Costul livrării pentru comenzile cu valoare totală cuprinsă între 0 și 200RON (TVA inclus) este de 19,99 RON în cazul livrării la domiciliu sau de 12,99 RON în cazul livrării cu ridicare personală (în easybox).

* Nu sunt percepute taxe pentru kilometri suplimentari sau alte costuri de manipulare.

Durata livrării:

Estimarea noastră privind livrarea se bazează pe 2 factori foarte importanți:  

  • intervalul orar la care a fost plasată comanda
  • distanța de livrare

Astfel, pentru o comandă plasată în intervalul orar 08:00-10:00, procesarea se va face în aceeași zi, excepție făcând comenzile care au anumite neconformități (în acest caz veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri pentru a rezolva situația) sau care sunt în așteptarea plătii prin transfer bancar/ordin de plată (în acest caz, comanda va pleca doar după ce primim dovada plătii prin email la comenzi@dacomag.ro sau după ce se vede suma achitată în contabilitate).

În mod excepțional, datorită fluxului mare de comenzi în anumite perioade de vârf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de procesare, situație în care apelăm la răbdarea ta și dorim să te asigurăm că lucrăm cât de repede putem pentru a-ți expedia produsele în cel mai scurt timp.

Livrarea produselor:

Produsele ajung sigilate, în ambalajul original și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. În unele cazuri, pentru o protecție mai bună a produselor, le vom expedia cu un ambalaj suplimentar.

În durata de procesare sau de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastră sau a societății de curierat precum: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, sărbători sau perioade de vârf.