Cum livram?

  Orice comanda plasata pe www.dacomag.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

      Modul de derulare al Comenzii:

Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - dupa lansarea comenzii, vei primi un mesaj prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii tale.

Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare in intervalul 08:00-12:00. In mod exceptional, site-ul dacomag.ro poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare;

Confirmarea comenzii - vei primi un e-mail informativ care iti va confirma comanda. Un reprezentant de vanzari DACOmag va intra in contact cu tine si te va informa in cazul in care exista probleme in legatura cu produsele din comanda ta;

Livrarea comenzii - produsele comandate vor intra in procesul de livrare in 1-2 zile lucratoare daca optati pentru curier GLS sau Sameday si 3-5 zile lucratoare daca optati pentru curier Posta romana, de la primirea emailului de confirmare a comenzii.

         Modalitati de livrare:

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciului de curierat GLS Romania si Sameday sau prin intermediul Postei Romane (serviciul Stai Acasa Plus) - un agent se va prezenta la adresa mentionata in comanda pentru a livra coletul. In toate cazurile, coletul poate fi urmarit prin sistemul Track & Trace.

Livrarea se face in mod gratuit pentru comenzi de minim 200 Ron (TVA inclus)

Costul livrarii pentru comenzile cu valoare totala cuprinsa intre 0 si 200 Ron (Tva inclus) este de 11.90 Ron (prin  curier Posta Romana, livrare in 2-4 zile lucratoare), 19 Ron este taxa de transport (prin GLS/Sameday, livrare in 1-2 zile lucratoare) si 12 lei, pentru optiunea de livrare prin Locker Sameday EasyBox.

*Nu sunt percepute taxe pentru kilometri suplimentari sau alte costuri de transport.

         Durata livrarii:

  Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti:     

  • intervalul orar la care a fost plasata comanda
  • distanta de livrare
  • GLS/Sameday - 1-2 zile lucratoare
  • Posta Romana - 3-5 zile lucratoare

Astfel, pentru o comanda plasata in intervalul orar 08:00-12:00, expedierea se va face in aceeasi zi, exceptie facand comenzile care au anumite neconformitati sau care sunt in asteptarea platii in avans, situatie in care veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a rezolva situatia.

 In mod exceptional, datorita fluxului mare de comenzi in anumite perioade de varf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de livrare, situatie in care veti fi anuntat de catre un agent vanzari.

         Livrarea produselor:

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, in unele cazuri le vom expedia cu un ambalaj suplimentar.       

         Conditii speciale:

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat precum: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari DACOmag, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.