Cum livram?

Orice comanda plasata pe www.dacomag.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

      Modul de derulare al Comenzii:

Plasarea comenzii (exclusiv prin intermediul site-ului) - dupa plasarea comenzii, vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii tale. Daca nu ai primit acest email imediat, te rugam sa verifici si fisierul de spam, iar apoi sa marchezi "nu este spam" pentru a primi viitoarele email-uri direct in casuta de inbox.

Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare in intervalul 08:00-10:00. In cazul comenzilor plasate in afara orelor mentionate mai sus, acestea vor fi preluate si procesate in urmatoarea zi lucratoare; In cazuri exceptionale (sarbatori, sezon incepere scoala, etc), DACOmag.ro isi rezerva dreptul de a procesa fiecare comanda in ordinea in care a intrat in sistem, cu o mica intarziere datorata volumului mare de comenzi.

Confirmarea comenzii - vei primi un e-mail informativ care iti va confirma comanda (verifica si in fisierul spam daca nu il gasesti in casuta de inbox). Un reprezentant de vanzari DACOmag va intra in contact cu tine doar in cazul in care exista probleme in legatura cu produsele din comanda ta (NU confirmam telefonic fiecare comanda). In cazul in care nu reusim sa te contactam la numarul de telefon din comanda, ne rezervam dreptul de a o trimite fara produsele cu problema.

Livrarea comenzii - din momentul primirii email-ului de expediere comanda, aceasta va fi livrata in 24-48 ore, exceptie facand zilele de sarbatoare cand se pot produce intarzieri, in functie de traseul si volumul de munca al curierilor.

         Modalitati de livrare:

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciului de curierat GLS Romania si Sameday. Un agent se va prezenta la adresa mentionata in comanda pentru a livra coletul. In toate cazurile, coletul poate fi urmarit prin sistemul Track & Trace.

Livrarea se face in mod gratuit pentru comenzi de minim 200 Ron (TVA inclus)

Costul livrarii pentru comenzile cu valoare totala cuprinsa intre 0 si 200 Ron (Tva inclus) este de 19 Ron.

*Nu sunt percepute taxe pentru kilometri suplimentari sau alte costuri de manipulare.

         Durata livrarii:

  Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe 2 factori foarte importanti:     

  • intervalul orar la care a fost plasata comanda
  • distanta de livrare

Astfel, pentru o comanda plasata in intervalul orar 08:00-10:00, procesarea comenzii se va face in aceeasi zi, exceptie facand comenzile care au anumite neconformitati (in acest caz veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a rezolva situatia) sau care sunt in asteptarea platii prin transfer bancar/ordin de plata (in acest caz, comanda va pleca doar dupa ce primim dovada platii prin email la comenzi@dacomag.ro sau dupa ce se vede suma achitata in contabilitate).

In mod exceptional, datorita fluxului mare de comenzi in anumite perioade de varf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de procesare, situatie in care apelam la rabdarea ta si dorim sa te asiguram ca lucram cat de repede putem pentru a-ti expedia produsele in cel mai scurt timp.

         Livrarea produselor:

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, in unele cazuri le vom expedia cu un ambalaj suplimentar.       

         Conditii speciale:

In durata de procesare sau livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat precum: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, sarbatori sau perioade de varf.