keyboard_backspace Inapoi la Caiete
Caiet A4 80 file matematică spiră MILAN albastru

Caiet A4 80 file matematică spiră MILAN albastru

57143E80B

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
25.66 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Caietul cu spirală metalică MILAN pentru matematică este partenerul ideal pentru rezolvarea problemelor și exercițiilor din domeniul matematicii. Conceput special pentru a satisface nevoile de scriere și notare asociate studiului matematicii, acest caiet îți oferă un mediu optim pentru a-ți exersa abilitățile și a rezolva problemele în mod clar și organizat.

Formatul său generos A4 și cele 80 de coli de hârtie îți asigură spațiul necesar pentru a scrie în voie, fără a fi constrâns de spațiu. Hârtia de înaltă calitate, cu o densitate de 95 gr/m², este perfectă pentru desenarea graficelor, realizarea calculelor și scrierea formulelor matematice fără a se deteriora sau a se îndoi.

Liniatura specială pentru matematică este concepută cu atenție pentru a facilita organizarea informațiilor și a menține calculele în ordine. Fiecare pagină este împărțită în secțiuni bine definite, cu linii subtile și distanțe optime între ele, astfel încât să poți nota și rezolva problemele într-un mod structurat și clar.

Coperta rigidă din carton oferă protecție suplimentară, iar designul simplu și elegant este completat de logo-ul MILAN în relief strălucitor. Fie că ești elev, student sau profesionist în domeniul matematicii, acest caiet este partenerul ideal pentru a-ți dezvolta abilitățile și a-ți atinge obiectivele academice sau profesionale în domeniul matematicii.

*Prețul este pe bucată.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse asociate
Produse similare