keyboard_backspace Inapoi la Caiete
Caiet A4 80 file română spiră MILAN bej

Caiet A4 80 file română spiră MILAN bej

57142E80BG

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
25.66 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Caietul cu spirală metalică MILAN reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și eleganță, oferindu-ți o experiență de scriere fără griji și plăcută. Conceput cu un sistem inovator de blocare a bobinei de închidere, acest caiet previne agățarea de îmbrăcăminte sau zgârieturile pe mobilă, asigurându-ți că paginile tale rămân intacte și ordonate.

Cu un format A4 și 80 de coli de hârtie liniată, acest caiet este ideal pentru notițe sau jurnale. Culoarea bej adaugă o notă de prospețime și energie, iar coperta rigidă din carton asigură protecția și durabilitatea produsului. Logo-ul strălucitor MILAN în relief adaugă un element de eleganță și stil.

Liniatura de română a acestui caiet este concepută pentru a îți oferi spațiul perfect pentru notițe clare și ordonate în timp ce scrii eseuri, compuneri sau exerciții de limbă română. Cu liniatură adaptată specific nevoilor de scriere în limba română, acest caiet te ajută să îți păstrezi ideile organizate și să redactezi texte fără efort.

Hârtia de înaltă calitate, cu o densitate de 95 gr/m², este microperforată și prevăzută cu 4 găuri, permitându-ți să îți organizezi paginile în mod eficient. Rupe starter-ul ușor pentru a separa fiecare foaie fără efort și fără a lăsa urme nedorite.

Seria 1918 este o celebrare a originilor brandului MILAN, inspirată de culorile și designul original al radierelor MILAN fabricate în Spania din 1918. Astfel, acest caiet nu este doar un instrument practic, ci și o piesă de istorie și tradiție, aducând în prezent eleganța și calitatea atemporale ale brandului MILAN.

*Prețul este pe bucată.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse asociate
Produse similare