keyboard_backspace Inapoi la Birotică
Folie laminare A4 80 microni 100/top DACO FO480

Folie laminare A4 80 microni 100/top DACO FO480

FO480

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
35.58 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Folia de laminare la cald de 80 microni, lucioasa, de la DACO este confectionata dintr-un material subtire si transparent utilizat pentru a proteja si a imbunatati aspectul diverselor tipuri de documente si materiale printate. Aceasta este conceputa pentru a fi aplicata prin laminare la cald, un proces prin care folia este incalzita si presata pe suprafata documentului, asigurandu-i o aderenta ferma si durabilitate imbunatatita.

Grosimea de 80 microni confera foliei o rezistenta si rigiditate adecvata, permitandu-i sa protejeze eficient documentele impotriva uzurii, murdariei, deteriorarii cauzate de apa si a decolorarii. Suprafata lucioasa adauga un aspect estetic placut, sporind intensitatea culorilor si conferind o stralucire atragatoare.

Folia de laminare la cald de 80 microni, lucioasa, poate fi utilizata in diverse domenii, precum tipografii, birouri, scoli sau alte institutii unde este nevoie de protectie si imbunatatire a aspectului documentelor importante, precum certificate, afise, meniuri, brosuri, coperte de carti etc.

Caracteristici produs:

  • laminare la cald
  • 80 microni
  • lucioasa
  • antistatica
  • 100 bucati/ set
  • Dimensiune: A4 (21.6 x 30.3 cm)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse asociate
Produse similare