keyboard_backspace Inapoi la Birotică
Folie laminare A3 80 microni 100/top DACO FO380

Folie laminare A3 80 microni 100/top DACO FO380

FO380

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
70.63 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Folia de laminare la cald de 80 microni, lucioasă, de la DACO este confecționată dintr-un material subțire și transparent utilizat pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul diverselor tipuri de documente și materiale printate. Aceasta este concepută pentru a fi aplicată prin laminare la cald, un proces prin care folia este încălzită și presată pe suprafața documentului, asigurandu-i o aderență fermă și durabilitate îmbunătățită.

Grosimea de 80 microni conferă foliei o rezistență și rigiditate adecvată, permițându-i să protejeze eficient documentele împotriva uzurii, murdăriei, deteriorării cauzate de apă și a decolorării. Suprafața lucioasă adaugă un aspect estetic plăcut, sporind intensitatea culorilor și conferind o strălucire atrăgătoare.

Folia de laminare la cald de 80 microni, lucioasă, poate fi utilizată în diverse domenii, precum tipografii, birouri, școli sau alte instituții unde este nevoie de protecție și îmbunatățire a aspectului documentelor importante, precum certificate, afișe, meniuri, broșuri, coperte de cărți etc.

Caracteristici produs:

  • laminare la cald
  • 80 microni
  • lucioasă
  • antistatică
  • 100 bucăți/ set
  • Dimensiune: A3 (30.3 x 42.6 cm)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse asociate
Produse similare