keyboard_backspace Inapoi la Arte Plastice
Pensule Set 14+1 pentru miniatură și detaliu DACO

Pensule Set 14+1 pentru miniatură și detaliu DACO

PN2914

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
88.77 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Pensulele de pictură pentru miniatură și detaliu DACO sunt instrumente fine, cu perii subțiri și preciși, utilizate pentru a crea linii fine și detalii precise în lucrările de artă.

Acestea sunt realizare din materiale de calitate superioară și permit o controlabilitate excelentă a culorii și a formei. 

Pensulele pentru miniatură și detaliu pot fi folosite pentru a crea linii subțiri, detalii precise, precum și pentru a umple zone mici sau încărcate cu culoare. Sunt ideale pentru lucrările în acuarelă, guașa, ulei sau alte tehnici de pictură.

Caracteristici produs:

  • PRECIZIE MAXIMĂ ȘI VERSATILITATE: pensula își menține forma inițială de fiecare dată când o folosești. Modelele diferite din acest set permit folosirea în numeroase proiecte de pictură: pe pânză sau placaj, pe față, unghii, figurine în miniatură, pietre, cărți de colorat pentru adulți, dar și cu diferite culori: ulei, acrilice, acuarele sau guașe.  
  • CORP ERGONOMIC: degetele tale vor fi protejate și fară dureri, chiar dacă pictezi cu orele. Corpul ergonomic, triunghiular, îți oferă o prindere ușoară, ca tu să pictezi cât timp vrei, fară probleme sau disconfort.
  • FĂRĂ FIRE DE PĂR DESPICATE: atenția ta va fi îndreptată înspre opera ta de artă și nu înspre firele de păr căzute sau despicate. Aceste pensule au virolă de cupru pentru a ține firele de păr împreună și a preveni căderea lor pe spațiul de lucru. 
  • HUSĂ PENTRU TRANSPORT ȘI TUB PENTRU DEPOZITARE: setul este însoțit de o husă de catifea de calitate superioară, special concepută pentru a proteja pensulele. Astfel, le poți lua cu tine oriunde, fară a le pierde sau deteriora.
  • PAȘI DE CURĂȚARE ȘI GHID DE PENSULE: află cum poți curăța pensula ușor, în 5 pași, precum și la ce se folosește fiecare model de pensulă, toate în ghidul inclus în set.

Setul conține:

  • 14 pensule

BONUS:

  • 1 pensulă cu virolă îndoită (pentru spații greu accesibile)
  • ghid de folosire și curățare
  • husă de catifea pentru transport și păstrare
  • tub de carton pentru depozitare

Video Produs

Fisa tehnica

Tip produs
Pensule
Pensule profesionale
Material peri
Sintetic
Numar bucati
15
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse asociate
Produse similare