keyboard_backspace Inapoi la Produse
Culori guașă 12 culori 20 ml Brilia DACO

Culori guașă 12 culori 20 ml Brilia DACO

CU220

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
22.59 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Transformă fiecare moment într-o experiență artistică captivantă cu culorile în tuburi ușor de manevrat! Acum poți picta cu stil și să-ți exprimi creativitatea în moduri neașteptate, folosind culorile tale preferate, disponibile într-un format practic și inedit.

Fiecare tub conține 20 ml de vopsea de înaltă calitate, suficient pentru a-ți crea opere de artă unice și captivante. Culorile sunt lavabile, astfel încât să te poți concentra pe artă și culoare, fără să te îngrijoreze micile pete de pe haine.

Setul include 12 culori și nuanțe diferite, fiecare caracterizată de pigmenți puternici și intensi, care vor da viață fiecărei creații. Indiferent dacă ești începător sau experimentat în arta picturii, aceste culori îți vor oferi o experiență de neuitat în lumea creativă.

Pentru o organizare și protejare optimă, culorile sunt însoțite de o cutie de plastic practică și cochetă, în care să le păstrezi intacte oricând. Astfel, tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de libertatea de a picta și să lași imaginația să zboare liber într-un univers plin de culoare și expresie artistică!

Caracteristici produs:

  • culori lavabile, astfel încât să îți poți concentra atenția pe artă și culoare, fără să te îngrijoreze micile pete de pe haine
  • cantitate: 20 ml/tub
  • 12 culori și nuanțe diferite
  • pigmenți puternici, intenși

În plus, culorile sunt însoțite de o cutie de plastic practică și cochetă, în care să le păstrezi intacte oricând. Tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de libertatea de a picta.

Vezi video

Fisa tehnica

Culoare
Multicolor
Continut pachet
12 x Culori guașă
Tip produs
Vopsea guașă
Numar culori
12
Pentru
Pictura
Varsta
3 ani+
Tehnica
Guașă
Cantitate/tub
20 ml
Tip culori / Design
Clasice
Nou
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare