keyboard_backspace Inapoi la Rechizite
Ghiozdan GH380 DACO 38 cm - Scolar

Ghiozdan GH380 DACO 38 cm - Scolar

GH380

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
89.56 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Este important sa alegi un ghiozdan care sa fie confortabil si sa aiba un design modern si atragator, dar trebuie sa tii cont si de sanatatea coloanei vertebrale a copilului tau. Ghiozdanele au o mare influenta asupra posturii si sanatatii coloanei vertebrale, motiv pentru care trebuie sa acorzi o atentie deosebita caracteristicilor practice ale ghiozdanului.

Cu acest lucru in minte, iti recomandam ghiozdanul de la DACO care este confortabil, cu un design modern si colorat, astfel incat poate sa fie purtat cu drag atat la scoala cat si in timpul liber. Ghiozdanul are un buzunar principal mare, ideal pentru carti si caiete, si un buzunar secundar, de asemenea, spatios, pentru alte obiecte scolare.

Acest ghiozdan are totodata compartimente frontale mai mici, perfecte pentru a depozita obiecte de dimensiuni mai mici, precum pachetelul sau rechizitele, iar cele doua buzunare laterale sunt ideale pentru depozitarea sticlelor de apa.

Ghiozdanul este prevazut cu patru fermoare si o borseta practica pentru a depozita obiecte mici. Baretele sunt reglabile pentru a oferi un confort maxim la purtare si sunt prevazute cu burete si plasa, pentru a preveni transpiratia.

Caracteristici ... citeste mai mult

Fisa tehnica

Culoare
Verde
Tip produs
Ghiozdan
Tip
Neechipat
Material
Poliester
Pentru
Baieti
Recomandat pentru
Scoala generala
Dimensiuni
38 x 30 x 17 cm
Numar compartimente
4
Caracteristici cheie
Barete ajustabile
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare