keyboard_backspace Inapoi la Birotică
Laminator A4 cald/rece DACO LM400

Laminator A4 cald/rece DACO LM400

LM400

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
221.82 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Cu Laminatorul A4 cald/rece de la DACO, protejezi si pastrezi documentele tale in siguranta, adaugandu-le un aspect profesionist!

Cu capacitatea sa de a lucra cu formate pana la A4 si o latime maxima de laminare de 230 mm, acest laminator face lucrul de protectie usor si eficient. Folosind folii de laminare cu grosimea cuprinsa intre 80 si 125 microni, documentele tale vor arata impecabil.

Cu sistemul sau de incalzire format din 2 role presoare,laminatorul de la DACO atinge o viteza maxima de laminare de 300 mm/min, astfel incat vei economisi timp pretios. Timpul scurt de incalzire, de doar 3-5 minute, iti permite sa treci la treaba rapid. Cu o sursa de alimentare de 220-240 V si un consum electric de 265 W, acest laminator este eficient din punct de vedere energetic.

Iar pentru a face totul complet, laminatorul include si un trimmer cu capacitate de taiere de pana la 3 coli de hartie (80 g/mp). Cu acest laminator, vei face documentele tale sa straluceasca si sa arate impecabil, transformandu-le in adevarate opere de arta!

Caracteristici: 

  • 3 in 1: laminator, trimmer, perforator
  • tip de laminare: la cald si la rece
  • format maxim de laminare: ... citeste mai mult

Fisa tehnica

Material corp
Plastic
Culoare
Alb
Gri
Continut pachet
1 x aparat laminare
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare