keyboard_backspace Inapoi la Rechizite
Ghiozdan 46.5 cm 624604SNK1 MILAN

Ghiozdan 46.5 cm 624604SNK1 MILAN

624604SNK1

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
255.04 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Descoperă ghiozdanul perfect pentru orice elev modern – ghiozdanul MILAN din seria Sunset! Acest model elegant și funcțional este ideal pentru a-ți organiza și transporta toate materialele necesare pentru școală, într-un mod confortabil și stilat.

Caracteristici de vânzare:

  • Design stilat și modern: culoarea neagră cu o combinație de degradeuri inspirate de apusul de soare și detalii alb-negru, transformă acest ghiozdan într-un accesoriu trendy și atrăgător.
  • Funcționalitate excelentă: cheițele fermoarelor din sfoară adaugă un plus de stil și sunt ușor de folosit. Ghiozdanul dispune de un buzunar principal cu compartiment interior protector pentru laptop, 3 buzunare frontale și 2 buzunare laterale din plasă de acces facil.
  • Confort suprem: mânerele reglabile și partea din spate căptușită și respirabilă asigură un confort maxim, chiar și în zilele cele mai încărcate. Baza întărită oferă stabilitate și durabilitate.
  • Versatilitate: acest ghiozdan permite adăugarea unui cărucior pentru a-l transforma într-un troller, adaptându-se nevoilor tale zilnice.
  • Material de calitate superioară: țesătura exterioară 'ripstop' este ușoară și rezistentă la rupturi și sfâșieri, datorită tehnicii speciale de împletire a firelor groase de întărire într-un model încrucișat. Compoziția materialului, atât pentru exterior cât și pentru căptușeala interioară, este din poliester durabil.
  • Dimensiuni ideale și capacitate generoasă: cu dimensiunile de 46,5 x 30 x 17 cm și o capacitate de 25 de litri, acest ghiozdan oferă suficient spațiu pentru toate rechizitele tale, păstrându-le organizate și la îndemână.

Alege ghiozdanul MILAN din seria Sunset pentru un look modern și funcționalitate de top. Este alegerea perfectă pentru orice elev care dorește să combine stilul cu practicitatea!

Fisa tehnica

Tip produs
Ghiozdan
Dimensiuni
46.5 x 30 x 17 cm
Tip inchidere
Cu fermoar
Numar fermoare
4
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare