Întrucât dorim să vă oferim o experiență de cumpărare superioară și rapidă, vă punem la dispoziție plata online, cu cardul.

Utilizarea cardului pentru a face plata pe internet este realizată în condiții sporite de securitate (activarea serviciului 3D Secure, un standard de securizare a tranzacțiilor online adoptat de organizațiile internaționale de carduri și utilizat de foarte multe bănci și comercianți este un plus de securitate). Așa cum la plata cu cardul la un POS vi se solicită introducerea codului PIN, în sistemul 3D Secure vi se va solicita introducerea unei parole pe care o știți numai dvs.

Așadar odată selectată această modalitate de plată, veți fi redirecționat către o pagină securizată, unde veți introduce datele cardului (nume, prenume posesor card, data expirării cardului, numărul cardului, codul CVV2 sau CVC2 și parola 3D secure, în cazul în care aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. în acest moment suma aferentă tranzacției este blocată (nu o puteți folosi), fară a fi încă debitată de pe cardul dvs.

Operatorii DACOmag sunt notificați de aprobarea comenzii și vă vor pregăti coletul pentru expediere. După efectuarea livrării și notificarea acesteia către procesator, se debitează efectiv suma blocată de pe cardul dumneavoastră.

Atunci când trimiteți o comandă online, completați cu atenție toate datele personale cerute în formularul de comandă.