keyboard_backspace Inapoi la Produse
Creion color pastel soft 24 culori MILAN
  • Nou

Creion color pastel soft 24 culori MILAN

6110224

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
48.66 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Explorează lumea culorilor cu Cutia cu 24 bețișoare pastelate moi MILAN Art. Această selecție bogată de bețișoare pastelate moi este perfectă pentru artiștii de toate nivelurile de experiență, oferindu-le posibilitatea de a picta, amesteca, estompa și acoperi suprafețe mari ale desenului cu ușurință și precizie.

Culorile intense și luminoase ale bețișoarelor pastelate creează un efect vizual captivant și îmbogățesc expresivitatea operei tale. Cu o rezistență ridicată la lumină, poți fi sigur că lucrările tale vor rămâne vibrante și frumoase în timp.

Recomandate în special artiștilor datorită calității lor superioare și versatilității, aceste bețișoare pastelate moi sunt partenerul perfect pentru a-ți exprima creativitatea în modul cel mai autentic. Pentru a asigura o bună stabilitate și durabilitate pe opera de artă, se recomandă utilizarea unui fixativ adecvat.

Fiecare bețișoară pastelată are dimensiunile de 65 mm lungime x 10 mm lățime. Indiferent dacă ești un artist experimentat sau începător, aceste bețișoare pastelate moi MILAN Art sunt instrumentele perfecte pentru a-ți transforma viziunile artistice în realitate.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare