keyboard_backspace Inapoi la Produse
Acuarele 12 culori cutie metalică MILAN
  • Nou

Acuarele 12 culori cutie metalică MILAN

05B1612

Livrare prin curier

Livrare standard 24 - 48 ore

Inchide
59.15 lei
In stoc

Alerta pret

Alerta de pret

This text will appear in the register alert box

close

Desfășoară-ți creativitatea cu carcasa metalică cu 12 jumătăți de acuarelă MILAN Art, un instrument esențial pentru artiștii dornici să exploreze și să creeze opere pline de culoare și expresie. Această carcasă este proiectată cu atenție pentru a îndeplini nevoile tale artistice, oferindu-ți o varietate de culori vibrante și versatile.

Fiecare jumătate de acuarelă este creată din pigmenți inofensivi, oferind culori opace și rezistente la lumină, astfel încât lucrările tale să rămână strălucitoare și vii în timp. Culorile se amestecă ușor, permițându-ți să creezi nuanțe și efecte unice și să-ți exprimi viziunea artistică într-un mod autentic.

Carcasa este prevăzută cu o tava pliabilă și un inel în spate pentru a facilita transportul și utilizarea în orice moment și oriunde te afli. Indicată special pentru artiști, această carcasa este un instrument esențial în trusa de pictură a fiecărui creator.

Pentru o curățare ușoară, culorile pot fi spălate cu ușurință de pe majoritatea țesăturilor, dacă este făcută imediat după colorare. Carcasa este ambalată într-o cutie de carton cu cuier, care îți permite să o păstrezi în siguranță și să o transporti cu ușurință.

Indiferent dacă ești ... citeste mai mult

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produse similare